4 juni 2019 om 15:20
< 1 min lezen

De Beren restaurants en Herman den Blijker dagen hobbykoks uit

De Beren introduceert vanaf juni de ‘Meesterchef Challenge’, waarbij hobbykoks voor één simpele uitdaging worden gesteld: het inzenden van een uitzonderlijk hoofdgerecht. Uit alle inzendingen worden de vijf beste gerechten gekozen, die de hobbykoks eind juli live mogen bereiden voor een vakjury onder leiding van chef-kok Herman den Blijker. Het winnende gerecht krijgt een plek op de wintermenukaart van De Beren.

Lees verder

Door: Misset Horeca

Relevante artikelen

Alles van restaurant
    • Restaurant

    Zwolle eert Jonnie Boer met Cruyff Court

    11 november 2025 om 15:07
    • Restaurant

    Wat is het verschil tussen een normale parasol en horeca parasol?

    4 november 2025 om 11:50

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland