27 september 2011 om 14:14
< 1 min lezen

Johannes van Dam komt met een boek ter ere van zijn jubileum

GRONINGEN – De columns van Johannes van Dam die geschreven zijn voor Elsevier zijn nu gebundeld in het boek; Gastronomie. Dat meldt Horeca Entree.

Sinds 1985 schrijft Van Dam in het weekblad een wekelijkse column over eten, drinken, koken en alles dat daarmee samenhangt.

Ter ere van zijn 25-jarig jubileum bij Elsevier verschijnt nu een bundeling van zijn beste artikelen.

© Nationale Horecagids

Relevante artikelen

Alles van restaurant
    • Restaurant

    Zwolle eert Jonnie Boer met Cruyff Court

    11 november 2025 om 15:07
    • Restaurant

    Wat is het verschil tussen een normale parasol en horeca parasol?

    4 november 2025 om 11:50

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland