Hotelontbijt voor tien cent

Door Redactie Nationale Horecagids
4 min

DELFT - Campanile Delft bestaat 10 jaar en trakteert dit weekend alle buren met speciale actieprijzen voor ontbijt én diner. Op zondag 18 maart zijn de sportclubs uit de buurt welkom om voor €0,10 per persoon te komen ontbijten.

'S avonds zijn alle omwonenden uitgenodigd om voor €10,00 per persoon een driegangendiner te nuttigen. De volgende dag, maandag 19 maart, zijn bedrijven uit de omgeving aan de beurt; ook zij mogen voor €0,10 per persoon komen ontbijten.

Over Campanile Delft
Campanile Delft beschikt over 95 kamers en een restaurant. Het hotel biedt gratis WiFi en de gasten mogen er gratis parkeren. Het hotel ligt op twee kilometer van het centrum en tien kilometer van het vliegveld Rotterdam. Het is bereikbaar via de snelweg A13, afrit 8.
www.campanile-delft.nl

Over Campanile
36 jaar geleden werd Campanile Hotels opgericht met gezelligheid en authenticiteit als belangrijkste kernwaarden en altijd met een volwaardig restaurant concept. Tegenwoordig is Campanile een belangrijke speler op de 3-sterrenhotelmarkt in Frankrijk, de Benelux, Italië, Spanje, Portugal, Groot Brittannië en Polen. Campanile hotels heeft in Europa 386 hotels. In Nederland zijn er 14 hotels, in België 6 hotels en in Luxemburg 1 hotel. Voor meer informatie: www.campanile.com

Over Louvre Hotels Group
Met meer dan 1.000 hotels in ruim 40 landen is Louvre Hotels Group een belangrijke speler in de internationale Hospitality industrie. De keten is eigendom van Starwood Capital Group. Louvre Hotels Group voert naast Campanile, de merken Première Classe, Kyriad en Kyriad Prestige, Tulip Inn, Golden Tulip en Royal Tulip. Zie voor meer informatie www.louvre-hotels.com.

© Nationale Horecagids