HostelBookers bestaat acht jaar

Door Redactie Nationale Horecagids
4 min

LONDEN - Hostelbookers is dé specialist op het gebied van scherpgeprijsde accommodaties en bestaat acht jaar. Om dit te vieren loven we een prijs uit. De gelukkige prijswinnaar wint een reis voor twee personen naar acht steden naar keuze, en ontvangt daarnaast ook nog GBP 2000 zakgeld.

De prijs bestaat uit acht keer een verblijf van drie nachten in hostels en goedkope hotels in steden waar HostelBookers overnachtingen beschikbaar heeft. De winnaar kan ervoor kiezen om verschillende nachten achter elkaar te boeken of de nachten uit te spreiden over een aantal weekenden. Om mee te dingen naar de prijs hoeven de deelnemers alleen maar een eenvoudige vraag te beantwoorden over de HostelBookers' Awards for Excellence 2012 en hun e-mailadres achter te laten.

De wedstrijd loopt van 11 april tot 8 mei 2012. De gelukkige prijswinnaar wordt willekeurig door een jury getrokken op 9 mei 2012. De geplande overnachtingen moeten vóór 31 december 2012 geboekt worden en zijn dan geldig tot 31 mei 2013.

"Dit is wederom een fantastische kans voor klanten om kans te maken op gratis overnachtingen in hostels en goedkope hotels in acht steden naar keuze, plus zakgeld. We zijn enorm trots op wat we allemaal bereikt hebben in de afgelopen acht jaar. Het is ons streven om wereldwijd de belangrijkste aanbieder van goedkope accommodaties te worden, en dit zal niet zo lang meer duren," aldus David Smith, COO bij HostelBookers.

Meer informatie over de wedstrijd en ook de algemene voorwaarden voor deelname staan op http://nl.hostelbookers.com/8-steden

© Nationale Horecagids