Tv-kok Sandra van RTL naar SBS6

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
AMSTERDAM - Kim-Lian van der Meij en Dirk Zeelenberg hebben een tv-kok gevonden voor hun nieuwe lifestyleprogramma Thuis op zondag. Het is Sandra Ysbrandy, bekend van Life 4 You.

Thuis op zondag wordt een nieuw programma op de zondagmiddag en maakt volgens SBS-directeur tv Peter Lubbers deel uit van een lifestyleblok tussen 17.00 en 20.30 uur.

Sandra zei donderdag op de perspresentatie van SBS dat ze ernaar streeft om eenvoudige gerechten te bereiden. ''Vers, gezond en eenvoudig te maken. Geen highbrow'', stelde Sandra Kim-Lian gerust. Kim-Lian is namelijk geen keukenprinses.

Gezellig

Dirk Zeelenberg kijkt uit naar de wekelijkse show die op 20 september begint. ''Het lijkt mij erg gezellig, iedereen die langskomt'', aldus Dirk. De beide presentatoren kennen elkaar nauwelijks. Dirk: ''Ik heb er een goed gevoel over. Het wordt gewoon heel erg leuk. Ik ben geen presentator, maar acteur en hoop veel van Kim-Lian te leren. Ik voel een gezonde spanning.''

Vaste rubrieken in het programma zijn interviews met bekende mensen, shownieuws, woontips, koken, vrijtijdsbesteding en verhalen van gewone Nederlanders.