EHM Group heet voortaan Q Hospitality

Door Nationale Horecagids
2 min
Q Hospitality. Dat is de nieuwe naam waarmee EHM Group voortaan verder gaat. We hebben eerder al bericht over Q Hospitality, waarin kort werd toegelicht dat dit de voormalige EHM Group is. De werkzaamheden van de organisatie begonnen vijf jaar na de oprichting zo uiteen te lopen dat er behoefte was om de naam te veranderen. Daarnaast kondigde Q Hospitality aan dat zij een nieuw hotel gaan openen in Amsterdam: The Diamond.

De volledige naam van EHM Group was European Hospitality Management Group. Momenteel zegt deze naam niet alles meer over het bedrijf. Die bestaat inmiddels uit vier aparte onderdelen: Q Operations, waarin het vastgoed en de exploitaties zijn ondergebracht, Q Investments dat zich richt op grootschalige projecten, Q-Participations, waarbij een aandeel in andere bedrijven wordt genomen en het management dat ondersteund met kennis, kapitaal en netwerk en Quality Lodging, een collectie van onafhankelijke kwaliteitshotels in Europa.

Medewerkers voorop

De nieuwe naam betekent niet alleen maar een nieuwe verschijningsvorm. Hiermee wordt ook een nieuw en krachtig personeelsbeleid in het leven geroepen. Q Hospitality heeft daarin de ambitie om ‘de vitaalste werkgever’ te worden in de horecasector. Zo wordt de focus gelegd op lichamelijk en geestelijk welzijn van de personeelsleden, zoals gezonde voeding, ontspanning en sport, maar ook focus op mentale weerbaarheid en financiële gezondheid.