Stembussen Publieksprijs Dutch Hotel Award 2023 tot en met 31 mei geopend

Door Johanne Levinsky
2 min
Voor de Publieksprijs van de Dutch Hotel Award 2023 zijn dit jaar tien hotels genomineerd. Stemmen op een winnaar hiervoor kan nog tot en met 31 mei 2023. Op 20 juni wordt tijdens een event in Utrecht de winnaar bekendgemaakt. Dit meldt Misset Horeca.

De tien genomineerde hotels zijn afgevallen voor de wedstrijd van de Dutch Hotel Award, maar maken nog wel kans op de Publieksprijs. Zes van de tien hotels komen uit Amsterdam: Crowne Plaza Amsterdam South, DoubleTree by Hilton Amsterdam, Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park, Ruby Emma Hotel, Sofitel Legend The Grand en The Hoxton. De andere genomineerden zijn: The Market Hotel in Groningen, Hotel De Sterrenberg in Otterlo, Landgoed Hotel & Restaurant Groot Warnsborn in Arnhem en Poorter Boutique Hotel in Brielle.

Betrokken bij de wedstrijd

“Gedurende het gehele verloop van de wedstrijd blijven zo alle tien de hotels betrokken bij de wedstrijd, ook als ze niet in de halve finale of finale staan”, zegt de organisatie. Op 20 juni maakt het de winnaar van de Dutch Hotel Award 2023 bekend én is de winnaar van de Publieksprijs bekend.