Komende zomer opent deze skybar in DoubleTree by Hilton Amsterdam

Door Ilias van Bruggen
1 min
Energie, kunst, kleur en steeds veranderende luchten. Dat is de inspiratie gebruikt voor de nieuwe skybar die deze zomer gaat openen in het DoubleTree by Hilton Amsterdam. De nieuwe cocktailbar en private event space LuminAir wil door middel van het interieur en een dynamische service exclusiviteit uitstralen. Dat meldt Hospitality Management.

De cocktails in LuminAir draaien om mixologie, de ‘wetenschap achter cocktails’. Deze zijn gemaakt op basis van de intensiteit van licht en warmte. Voor naast de cocktails kunnen gasten kiezen tussen toegankelijke bites die bedoeld zijn om delen met elkaar.

In de keuken wordt zo circulair mogelijk gekookt met zero- of minimal waste-technieken. Ook zul je veel lokale producten in de gerechten terugzien.

Skybar

Bij LuminAir is ‘skybar’ een letterlijke term. Het interieur is een constant veranderend canvas voor kunst en licht. Dat is te danken aan de wolkvormige installaties en lichtprojecties in de skybar. Met een groot terras en veel ramen is het net alsof je in de wolken bent beland.