VVV promotiemiddag in Heeg erg geslaagd

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Gistermiddag heeft wethouder Offinga de 1e VVV infozuil in gebruik genomen bij Watersportpark de Pharshoeke in Heeg.De 40 aanwezige VVV leden, collega VVV’s, journalisten en bestuursleden hebben – met de winterjas aan- kennis genomen van de strategische visie van de VVV zuidwest Friesland en het VVV promotieplan 2014.

VVV voorzitter Douwe de Boer heeft in zijn opening de strategische visie van de VVV zuidwest Friesland verwoord: “We zetten in op samenwerking vooreerst met VVV Sneek en straks met VVV Friese meren Gaasterland.  “Het VVV merk is een sterk merk dat herkenbaar is voor onze gasten”.  “We hebben voor VVV leden een aantrekkelijk pakket aan promotie media en we komen met nieuwe VVV tools en investeren in kwaliteit”.
Directeur Robert Toussaint van VVV zuidwest Friesland heeft een toelichting gegeven op het VVV promotiepakket 2014.

Naast de VVV drukwerken (VVV gids 2014 , VVV kaart 2014) en een VVV stand op Boot Düsseldorf komt de VVV in het voorjaar van 2014 met een nieuwe VVV gastenkaart. Deze kortingskaart worden door gasten gekocht bij de VVV of bij ondernemers. De VVV gastenkaart geeft gasten de mogelijkheid om bij VVV leden aanbiedingen of korting te scoren. Voor VVV leden is het inbrengen van aanbiedingen en acties GRATIS. De VVV regelt de promotie.

© Nationale Horecagids