Na vier maanden kan Hotel De Keizerskroon weer open

Door Redactie Nationale Horecagids
3 min
Vier maanden lang is Bilderberg Hotel De Keizerskroon flink verbouwd. Die renovaties zijn afgerond en dus kan het hotel weer gasten ontvangen. Alle hotelkamers zijn tijdens de renovatie gestript en compleet opnieuw ontworpen. Aan het hotel zijn ook zes luxe suites toegevoegd. Zo is het hotel, dat al meer dan 334 jaar koninklijke gastvrijheidsgeschiedenis schrijft, weer klaar voor de toekomst. Dat meldt Hospitality Management.

De renovaties moesten de hotelkamers een nieuwe ‘royale uitstraling’ geven en tegelijkertijd bijdragen aan een ‘intieme sfeer’. Zo is er een lounge- en werkplek, luxe badkamer en comfortabele bedden. Via de chromecast kunnen gasten hun eigen muziek of series streamen. Het zwembad en de fitnessruimte op de bovenste verdieping moeten de gasten ontspanning bieden met uitzicht over de groene omgeving en Paleis Het Loo.

De General Manager van het hotel, Frans van de Laak, is erg trots op het behaalde resultaat en merkt op dat de eerste reacties van de gasten positief zijn. “Waar onze gasten écht voor komen – en terugkeren – is de persoonlijke aandacht die zij krijgen van onze medewerkers. Zij maken echt het verschil”, aldus Van de Laak.

Geschiedenis De Keizerskroon

De oorspronkelijke bestemming van het hotel was een herberg voor de vaste gasten van Paleis Het Loo. Daar hebben veel beroemdheden overnacht, zoals Tsaar Peter de Grote en keizerin Elisabeth. Het hotel werd in 1950 gekocht door Wilhelmina en verhuurde het aan de familie Van Eenennaam. Zij bouwden het om tot een luxe hotel waar gastvrijheid en hoffelijkheid de hoofdrol spelen. In 1987 werd Bilderberg de eigenaar en sindsdien is het hotel één van de kroonjuwelen van de hotelgroep. In 2019 ontving het hotel het Koninklijk predicaat ‘Hofleverancier’.

Door: Nationale Horecagids