Hotel De Wolfsberg in Groesbeek krijgt nieuwe eigenaar

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Horecaondernemers Selmar en Ilfa de Roo gaan met Het Horecalegioen het stokje overnemen van Ben Wijnhoven. Zijn Hotel De Wolfsberg in Groesbeek wordt per 15 mei overgenomen. Al sinds 2000 is Ben de eigenaar van het hotel en vindt het nu mooi geweest. Dit jaar wordt de horecaondernemer 67 jaar en het is tijd voor hem en zijn vrouw om een einde te breien aan hun horecacarrière, meldt Hospitality Management.

Zonder enige horecaervaring namen Ben en Hennie Wijnhoven de stap om het hotel aan de Mooksebaan in Groesbeek over te nemen. Daar hebben zij alle kennis opgedaan in de praktijk en er hun liefde voor de horeca gevonden. Er wordt dan ook teruggekeken naar ‘een enorm mooie tijd waarin er als team doelen zijn bereikt’, waar ze nooit over hadden kunnen dromen.

Horecalegioen

Om naar een nieuwe gedreven en ervaren uitbater te zoeken ging Ben naar Het Horecalegioen. Daar heeft hij Selmar en Ilfa gevonden. Zij gaan de huidige vorm van het hotel voortzetten en het blijft ook mogelijk om evenementen te organiseren.

Het Horecalegioen heeft op dit moment een aantal andere hotels onder zijn hoede. Zo beheren zij onder andere Hotel Pauw, Hotel Credible, In de Kazerne, Pizzeria Renato’s Nijmegen, De Pelgrim Foodbar, Café Restaurant De Hemel en 7 heuvelfeesten.

Door: Nationale Horecagids