Beste Evenementlocatie van Nederland is landgoed Marquette in Heemskerk

Door Redactie Nationale Horecagids
3 min
Tijdens de nationale Gouden Award voor Beste Evenementlocatie landgoed Marquette in Heemskerk verkozen tot de beste van het jaar 2022. De wedstrijd wordt jaarlijks georganiseerd door het vaktijdschrift MEETINGS in het Van der Valk Hotel Tiel. De regionale prijzen zijn in november al bekendgemaakt, waar Marquette er voor de derde keer met de eerste prijs vandoor ging. Dit meldt Hospitality Management. 

Het is niet de eerste keer dat Marquette in de prijzen valt tijdens de uitreiking van de prijs. In 2020 kreeg het Zilver en het jaar daarop goud. Ook in 2022 volgt een eerste plek voor het hotel. De eigenaar van landgoed Marquette, Erik Kuiper-van den Berg geeft aan dat hij enorm trots is dat hij en zijn team voor de tweede keer op rij de titel winnen.

Het publiek prijst landgoed Marqutte om zijn gastheerschap, de kwaliteit van de horeca en de pas gerenoveerde hotelkamers. Van den Berg is aangedaan door het commentaar. Hij voegt daaraan toe dat hij het fantastisch vindt dat zij tijdens de coronapandemie alle kamers hebben kunnen aanpakken.

MEETINGS awards

Sinds 2006 worden de MEETINGS awards uitgereikt aan de beste MICE-bedrijven en locaties in Nederland. De initiatiefnemer van de verkiezing is vakblad MEETINGS. Tijdens de verkiezingen worden de prijzen voor ‘Beste Evenementlocatie’, ‘Beste Congreslocatie’, ‘Beste Trainingslocatie’ en ‘Beste Vergaderlocatie’ uitgereikt.  

Door: Nationale Horecagids