Wouter Dekker nieuwe Director of Operations van EHM Group

Door Redactie Nationale Horecagids
4 min
De hotelketen EHM Group heeft een nieuwe Director of Operations aangesteld. Wouter Dekker gaat deze functie op zich nemen. Hij wordt verantwoordelijk voor de directe toezicht en aansturing van alle hoteloperaties van de onderneming. Dit meldt EHM Group. 

Sinds 2018 is Dekker werkzaam voor de EHM Group. Hij startte als General Manager van het Hotel Haarhuis in Arnhem toen het pas was overgenomen door EHM. Dekker heeft in de jaren die volgden het hotel op de kaart gezet. Vanaf aanstaande maart is het een vijfsterrenhotel. Sinds de toevoeging van de eventlocatie De Koepelgevangenis (Arnhem) en Veluwe Hotel De Beyaerd in Hulshorst was hij al Area General Manager. Nu vallen ook de andere operaties en alle nieuwe aankopen onder zijn leiding. Wouter heeft internationale ervaring opgedaan in Londen en Brussel waar hij werkte bij Hilton Marriott en IHG. In de periode voor EHM vervulde hij meerdere managersfuncties bij de Apollo Hotels.

Over EHM Group

European Hospitality Management Group is in 2018 opgericht door hoteliers Bas Tolmeijer, Willem-Jan van den Dijssel en Francesco Monaco. De onderneming richt zich op het acquireren van grootschalige hospitality projecten, vastgoed en het ontwikkelen en uitbouwen van unieke horecaconcepten. Tot de portefeuille van EHM Group behoren wellnessresort Thermae 2000 in Valkenburg, het in Arnhem gelegen Hotel Haarhuis en de Koepelgevangenis, Veluwe Hotel De Beyaerd en Kasteel Engelenburg.

Het exclusieve hotelplatform Quality Lodgings, met een collectie van meer dan 120 onafhankelijke kwaliteitshotels in 11 Europese landen, en investeringsmaatschappij Hera HRI zijn zelfstandig opererende dochtermaatschappijen binnen EHM Group. Meer informatie via: www.ehmgroup.nl

Door: Nationale Horecagids