Bastion Hotel in Arnhem zet Amerikaanse zangeres Melanie op straat

Door Redactie Nationale Horecagids
3 min
Het Bastion Hotel in Arnhem heeft de Amerikaanse zangeres Melanie en haar zoon met koffers op straat gezet. Zelf stelt ze niet te weten wat er precies gebeurd is, maar volgens de politie was er sprake van huisvredebreuk. Dit meldt de Gelderlander. 

De zangeres zat woensdag 14 september samen met haar zoon aan tafel in het restaurant van het hotel. De biefstuk die ze had besteld, was volgens haar te doorbakken. Een tweede stukje vlees was vervolgens rauw. De manager werd erbij gehaald en zij vertelde Melanie over de personeelstekorten en de biefstuk die ze persoonlijk voor haar had bereid. Daarna ontstond een woordwisseling tussen de zoon van Melanie, Beau Jarred, en de hotelmanager. Die wilde de twee uit het hotel zetten, maar dat lukte niet zonder inzet van de politie.

Gearresteerd

Toen agenten ter plekke kwamen, wilden ze dan ook niet luisteren naar het verhaal van Melanie en haar zoon. Ze moesten het pand verlaten. Hij werd gearresteerd en meegenomen naar het politiebureau, waar hij enkele uren in een cel verbleef. Tourorganisator Ria Wigt is van plan een klacht in te dienen tegen het hotel en daar getuigenverklaringen van andere gasten bij mee te leveren.

Woodstock

Melanie brak in 1969 door toen ze optrad op Woodstock. Sindsdien toert ze regelmatig de wereld over en deed ze onlangs Nederland weer aan. Bekende nummers zijn onder meer Beautiful People, Lay Down en Ruby Tuesday.

Door: Nationale Horecagids / Johanne Levinsky