Oisterwijk: Viersterrenhotel NEO KVL Hotel met rooftopbar en atrium

Door Redactie Nationale Horecagids
3 min
In Brabant wordt in Oisterwijk een viersterrenhotel geopend: het NEO KVL Hotel. Het hotel is onderdeel van het Turkse Polimeks concern. Dit meldt Entree Magazine.

Het pand waar het hotel in gevestigd is, is een industrieel pand. In de jaren twintig van de vorige eeuw was het de grootste leerfabriek van Europa, namelijk de Koninklijke Verenigde Leder (KVL). Inmiddels is het complete terrein herontwikkeld. Er staan kantoren, nieuwbouwwoningen en er zijn horecazaken.

Accommodaties

NEO KVL Hotel is gevestigd in het meest markante gebouw op het terrein en heeft 68 moderne kamers. Ook heeft het een spa, een restaurant en vergaderruimtes. Daarnaast zijn er ook twee bars in het pand, waaronder een atrium en de Sky rooftopbar. Het pand was voorheen een U-gebouw, maar heeft nu een glazen overkapping waardoor er een monumentaal atrium is gerealiseerd.

Doelgroep

Het hotel heeft veel fiets- en wandelmogelijkheden in de buurt, waaronder het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Ook liggen de steden Den Bosch, Eindhoven en Tilburg op korte rijafstand van het hotel. Niet alleen zakelijke gasten zijn welkom, maar ook toeristen uit het binnen- en buitenland, aldus manager Serkan Aslan.

Door: Nationale Horecagids / Eline Boer