Hajé winnaar BKL trofee

Door Redactie Nationale Horecagids
3 min
LELYSTAD – Afgelopen zaterdag is Hajé Shops, Hotels en Restaurants gewaardeerd met de BKL trofee tijdens het gala van Bedrijfskring Lelystad. Tijdens het druk bezochte gala in het Angora Theater werd Hajé tot Lelystadse onderneming van het jaar uitgeroepen.  Directeur Hajé de Jager en zijn zoon Thierry, die namens de onderneming de prijs in ontvangst hebben genomen, geeft aan uitermate trots te zijn.

‘Ik vind dit heel bijzonder en ook heel mooi’, aldus De Jager. ‘Ten eerste geeft mij dit een goed gevoel en ten tweede kan je met trots spreken over Lelystad en Flevoland. Dat zijn twee dingen die mij heel erg naar het hart staan’. De horecaonderneming was samen met Anviri Cosmetics B.V. en Van Peperzaal B.V. genomineerd voor de award.

Hans Blom van Bedrijfskring Lelystad geeft aan dat de genomineerden, bedrijven zijn die opvallen door innovatie en vernieuwingen. ‘Hajé heeft als horeca bedrijf veel andere ideeën dan een doorsnee wegrestaurant’, aldus Blom. Ook De Jager geeft aan ‘We zijn inmiddels 28 jaar bezig en doen iedere keer weer dingen die vernieuwend zijn. Zo hebben we recent onze oudste vestiging Hajé de Lepelaar compleet verbouwd en een supermarkt kunnen toevoegen aan ons concept. Daarbij hebben we gekozen voor duurzame en Flevolandse versproducten.’

Hajé Shops, Hotels & Restaurants zit ook in 2014 niet stil. Het familiebedrijf van de Lelystadse familie De Jager, heeft de bouw van een streektransferium Houten/Nieuwegein, dit jaar op de planning staan. Daarnaast is Hajé met het winnen van de BKL Trofee automatisch genomineerd voor de Flevopenning, de prijs voor Flevolandse toponderneming.

© Nationale Horecagids