New York Pizza en FOUR Amsterdam gaan exclusieve samenwerking aan

Door Johanne Levinsky
2 min
New York Pizza en kledingmerk FOUR Amsterdam hebben binnen een exclusieve samenwerking een speciale collectie ontwerpen: NYP X FOUR. De collectie bevat onder meer een Varsity jacket, een hoodie en een pet. Pizzabakkers en -koeriers die nieuw in dienst komen bij New York Pizza, krijgen gratis een t-shirt van de collectie die 79 euro kost. Vanaf 26 mei 2023 is de NYP X FOUR-collectie in beperkte oplage beschikbaar via FOUR Amsterdam. Dit meldt New York Pizza.

Dit is niet de eerste keer dat New York Pizza op ludieke wijze medewerkers werft. Afgelopen jaar lanceerde het ‘de eerste pizzabezorger in de ruimte'-actie, waarmee de keten flink wat nieuwe werknemers aantrok. De samenwerking met FOUR Amsterdam moet ook leiden tot nieuwe pizzabakkers en koeriers. Op het unieke t-shirt staat een exclusieve en speciale variant van het logo van NYP en FOUR Amsterdam. Naast dat nieuwe werknemers dit shirt gratis ontvangen, maken ze ook kans op 1000 euro shoptegoed.

Natuurlijk kunnen ook fans van New York Pizza en FOUR de collectie aanschaffen via de website van FOUR. Er zijn hoodies, t-shirts, Varsity jackets, sokken en petten beschikbaar.