Jonge ondernemers openen tweede Kwalitaria vestiging

Door Nationale Horecagids
2 min
Steeds meer ondernemers openen meer dan één vestiging van de fastfoodketen. Zo ook de twintigers Nick Leung en Richie Tijn. Zij bestieren al enige tijd de Kwalitaria Bleiswijk, maar verlangden naar meer. Daarom openen zij nu ook Kwalitaria Oranjelaan in Zoetermeer. De zaak ligt op tien minuten afstand van de andere. Dat meldt Frituurwereld.

De ondernemers krijgen het druk. Naast de Kwalitaria hebben de twee ook een eigen bureau voor webdevelopment, waar hun ondernemersreis begon. Wel zit de horeca in hun bloed. Nick vertelt dat hun ouders ook een horecazaak hadden en dat zij dus al van jongs af aan met de horeca te maken hebben gehad.

Kwalitaria

In 2021 gaven de ouder van Nick aan dat zij wilden stoppen met hun horecazaak. Dit is de Kwalitaria in Bleiswijk. Voor Nick en Richie was het de uitgelezen kans om de horeca in te treden. Het bleek een succes: door te beginnen met bezorging en andere doorgevoerde verbeteringen kreeg de omzet een flinke boost. Dat succes smaakte naar meer en toen zij hoorden dat zij een tweede Kwalitaria konden gaan beheren, hoefde dat niet een tweede keer gezegd te worden.

Oranjelaan

Het nieuwe fastfoodrestaurant staat aan de Oranjelaan in Zoetermeer. Dit is ongeveer tien minuten rijden van de vestiging in Bleiswijk. In Zoetermeer gaat de focus meer liggen op bezorging en afhalen. Dat is ook nodig, aangezien de zaak niet heel groot is.