Flinke verbouwing Kwalitaria Kampenland afgerond

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Ondernemer Johan Sandee kan na twee weken weer de deuren van zijn Kwalitaria in het Zeeuwse Kampenland openen. De afgelopen periode is het gebouw flink verbouwd, maar nu kunnen gasten hier weer terecht voor een hamburger, maaltijd of belegd broodje. De ondernemer denkt dat het pand door de verbouwing weer zo’n tien jaar meekan, meldt Out of Home Shops.

De verbouwing werd aangewakkerd door de vervanging van de vitrine. Toen ging Sandee kritisch kijken naar de andere onderdelen van het gebouw en kwam tot de conclusie dat er meer kon worden vervangen. Toen heeft de ondernemer besloten om tijdens de verbouwing alles aan te pakken. Zo is de vloer, het plafond ‘en alles wat er tussenin zit’ vervangen, op de bakwand na. “De zaak oogt ruimer en overzichtelijker en er zit veel meer sfeer in.” Doordat hij een wand heeft weggehaald en de balie iets heeft verkort, is er nu meer ruimte in het zitgedeelte van de cafetaria. Daarnaast stelt Sandee dat er nu een duidelijkere scheiding is tussen het gedeelte voor afhalen en het restaurant. “Door het gebruik van warme kleuren en materialen oogt de zaak sfeervol en gezellig”, aldus de ondernemer. Hij stelt dat hij het belangrijk vond om dit aan te pakken omdat het merendeel van de gasten ter plekke eet.

Door: Nationale Horecagids