Frites Atelier voegt twee nieuwe Limited Edition frites toe

Door Redactie Nationale Horecagids
1 min
Frites Atelier is altijd op zoek naar nieuwe manieren om de gasten te verwennen met creatieve friettoppings. Zo heeft de eigenaar van Frites Atelier, Sergio Hermann, inspiratie opgedaan uit de gevarieerde smaken van Thailand tot aan Italië. Hij komt nu met de Limited Edition ‘Creamy Carbonara’ en de ‘Thai ChickenSpecial’, meldt Frites Atelier.

Frites Atelier voegt elk jaar twee keer nieuwe fries toe aan hun assortiment. Voor de komende lente en zomer komen daarom de ‘Creamy Carbonara’ en de ‘Thai ChickenSpecial’ op de kaart te staan. De ‘Creamy Carbonara’ is geïnspireerd op de Italiaanse keuken. Er zitten ingrediënten in als bacon en Parmezaanse kaas en wordt afgetopt met rucola. De ‘Thai ChickenSpecial’ komt voort uit de Thaise keuken en heeft toppings zoals rode pepertjes, limoen en natuurlijk kip.

Door: Nationale Horecagids