Maaltijddeliveryservice Taster treedt met Out Fry Nederlandse bezorgmarkt binnen

Door Redactie Nationale Horecagids
3 min
Vanaf gisteren kunnen mensen uit Amsterdam gebruik maken van de nieuwe maaltijdbezorgservice Taster. Het Franse bedrijf start met zijn merk Out Fry op de bezorgmarkt in de hoofdstad. Dat gaan zij doen vanuit de Amsterdamse Urban Kitchen. Het doel van Taster is om uit te breiden naar andere steden zoals Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Dit meldt Frituurwereld. 

In 2017 begon Anton Soulier de bezorgservice Taster. Soulier heeft daarvoor als manager bij Deliveroo gewerkt. Ondertussen bezorgt Taster in 80 Europese steden. Daarvoor ontwikkelde het bedrijf zes virtuele restaurants die enkel op de bezorgmarkt opereren. Het gaat om de merken A Burgers, Saucy Buns, Pepe Chicken en Pasta Dreams by Jamie Oliver.

Out Fry

Taster gaat in Amsterdam maaltijden bezorgen onder de naam Out Fry. Dat merk wordt gekenmerkt door het gebruik van gefrituurde kip en is geïnspireerd op de Koreaanse keuken. Deze keuken wint veel populariteit in Nederland. Een andere speler in deze niche is de fastfoodformule Gangnam Chicken.

Dark Kitchen

Urban Kitchen is de partner van Taster en is gevestigd in Amsterdam. Vanuit deze dark kitchen worden de maaltijden van het merk bereid en bezorgd. Momenteel werkt Urban Kitchen al voor andere merken zoals Big Boy Burger, Madonna en Pizza Papi’s. De oprichter van de Urban Kitchen, Sebastiaan Maliepaard is erg enthousiast over de samenwerking met Taster.

Door: Nationale Horecagids