McDonald’s verkiest Robin Veldt tot Franchisenemer van het jaar

Door Redactie Nationale Horecagids
3 min
Robin Veldt is McDonald’s Franchisenemer van het Jaar in Nederland. Hij is verkozen vanwege zijn uitmuntende ondernemerschap van het afgelopen jaar en mag daarom de onderscheiding in ontvangst nemen. Dit meldt Foodclicks.

Veldt werkt al bijna 25 jaar als franchisenemer binnen de franchiseorganisatie en heeft daar zijn sporen verdiend. Hij blijft volgens de organisatie constant vernieuwen en heeft dit jaar op alle fronten succes gemaakt, in een steeds veranderende markt met uitdagingen op het gebied van personeel, logistiek en supply chain. Hij heeft in zijn tien restaurants de kwaliteit hoog gehouden en stabiliteit weten te bewaren.

Het afgelopen jaar heeft Veldt drie nieuwe restaurants weten te openen, respectievelijk in Almelo Oost, Nijverdal en Almelo Woonboulevard. Daar, en bij zijn andere ondernemingen, legt hij de focus op een goede gastervaring en goed draaiende operations.

In 1999 startte Veldt als franchiseondernemer met het openen van zijn eerste restaurant in Barneveld. Veertien jaar later opende de ondernemer nog twee restaurants in Hengelo en een jaar later, in 2014, kwamen daar nog twee bij in Enschede. Momenteel telt zijn franchise imperium in totaal tien restaurants, verspreid over heel Overijssel. Naast restauranteigenaar is Veldt ook actief in verschillende winkeliersverenigingen en zet hij zich dagelijks in om de omgeving van zijn restaurants schoon te houden. Dit doen hij in samenwerking met de gemeentes. Elk jaar wordt de onderscheiding van Franchisenemer uitgereikt.

Door: Nationale Horecagids