Domino's neemt nieuwe medewerkers aan op basis van schoenen

Door Redactie Nationale Horecagids
3 min
Werkzoekenden die solliciteren bij de Domino’s maken nog heel even kans op een Domino’s Limited Edition Air Jordan 1 High’s van Vijz. Sollicitanten die worden aangenomen op basis van een foto van hun sneakers, maken daar nog tot 11 september kans op. Dit meldt Domino’s.

De Limited Edition sneaker is speciaal voor Domino’s ontworpen door Vijz. Het is een custommade Air Jordan 1 High. Naast het kenmerkende Domino’s rood, wit en blauw, zijn er ook unieke kenmerken op de schoen te vinden. Zo zit er een rits in de lip, waar bezorger hun fooi kunnen bewaren. Het Domino’s logo is subtiel terug te vinden op de hiel. Verder is een deel van de schoen voorzien van een reflecterende stof, wat bijdraagt aan de zichtbaarheid op de weg.

Helemaal jezelf zijn

Casper Mooyman, Head of Marketing bij Domino’s Nederland, vertelt: ‘’We zien onze medewerkers vaak goed uitpakken met opvallende schoenen onder hun kenmerkende Domino’s outfit. Het is een verlengde van hun identiteit. Door juist de schoenen in de spotlights te zetten, willen we benadrukken hoe belangrijk we het vinden dat je bij Domino’s helemaal jezelf kunt zijn.’’

Stoute schoenen aantrekken

Iedereen die klaar is voor een eerste stap naar een nieuwe (bij)baan, kan de stoute schoenen aantrekken en meer informatie vinden op www.werkenbijdominos.nl/sneakers. Solliciteren kan ook via WhatsApp.

Door: Nationale Horecagids
Afbeelding: Domino's