Groningers kunnen honderd euro burgertegoed bij Burgerme winnen

Door Redactie Nationale Horecagids
3 min
Het populaire burgerrestaurant Burgerme gaat 26 juli de deuren openen in Groningen. De vestiging komt aan de Herestraat 93. Dit meldt Indebuurt Groningen.

Bij het restaurant kunnen burgers, salades en fingerfood besteld worden. Burgerme is vrij populair in en buiten Nederland. Het staat bekend om een goede prijs-kwaliteitsverhouding, gemak voor de klanten en een snelle levering. Ook vegetariƫrs en veganisten kunnen bij het restaurant terecht.

Vegetarisch en plantaardig

Zoals de naam zegt, zijn er met name hamburgers te koop bij de zaak. Zo is er voor de vegetariƫrs bijvoorbeeld de Inca Veggie: een spicy quinoa burger met mango, rode ui, rode paprika, baby spinazie, indian curry en mango-chilisaus. Veganisten kunnen bijvoorbeeld kiezen voor de crunchy vegan: de hamburger met plantaardige kip, ijsbergsla, tomaat en plantaardige mayonaise.

Vleesliefhebbers

Vleesliefhebbers kunnen uiteraard ook terecht bij de keten. Zo is er de bacon BBQ, bacon eggs, triple cheese, grilled chicken en nog veel meer.

Honderd euro burgertegoed winnen

Om de opening te vieren is er overigens een winactie, waarbij je kans maakt om honderd euro aan burgertegoed te winnen. Meedoen gaat via Facebook waar je je moet aanmelden voor het openingsevenement.

Door: Nationale Horecagids / Eline Boer