Fastfoodliefhebbers opgelet: bij Diego's Burgers is een 'high hamburger'

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Gezellig samen aan de high tea. Velen hebben het al eens ervaren hoe het is om samen kleine gebakjes en broodjes te nuttigen onder een kopje thee. In Rotterdam kunnen liefhebbers van fastfood nu ook een ‘high hamburger’ doen samen met familie en vrienden. Dit meldt Girlscene.

Het restaurant Diego’s Burgers in Rotterdam heeft het concept in de aanbieding. Gasten kunnen een ‘high slider’ bestellen en drie kleine malse hamburgers krijgen onder het genot van een glas champagne. De burgers worden geserveerd op een etagère, net als bij een klassieke high tea.

Verschillende burgers

Nu zijn drie normale hamburgers op een etagère natuurlijk een beetje saai. Daarom heeft de eigenaar van Diego’s Burgers de lekkerste smaken bij elkaar proberen te zoeken. De ‘classic slider’ bestaat uit een burger van dertig dagen dry aged rundvlees met bacon, cheddar en een geheime burgersaus. De kipburger is gemaakt van een krokante kipburger met pittige ketchup, truffel, coleslaw, geitenkaas en honing. Voor vegetariërs is er ook iets lekkers te eten, namelijk een Beyond Meat burger met pittige mayonaise en kimchi. 

Door: Nationale Horecagids / Eline Boer