Burgerrestaurant Ome Toon komt bij foodcourt Brier59 bij Oss

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Tussen Oss en Geffen komt burgerbar Ome Toon. Op de plek zat voorheen het wegrestaurant Geffense Barrière. Het gaat om een tweede vestiging van de zaak. Dit meldt DTV Nieuws.

De eigenaren van de zaak zijn Marits Ter horst en Martijn van Loon. Zij begonnen in 2020 met hun onderneming in Oss. Hoewel ook zij te maken hadden met de maatregelen vanwege het coronavirus, zijn zij na twee jaar nog altijd schuldenvrij. Momenteel draait de horecaonderneming goed. Daarom willen zij de zaak uitbreiden met een tweede vestiging.

Brier59

Ome Toon komt op de plek waar voorheen het wegrestaurant Geffense Barrière zat. Deze brandde in 2009 af. Op de locatie komt de foodcourt Brier59: een foodcourt met een drive-thru met daarboven kantoren, vergaderzalen, flexwerkplekken en spreekkamers. De gemeente heeft groen licht gegeven voor het bestemmingsplan van Brier59.

Wanneer Ome Toon in de foodcourt gaat openen, is onbekend. Eerst moet het afgebrande pand worden gesloopt. De wethouder van de gemeente Oss hoopt dat dit eind dit jaar gebeurt.

Door: Nationale Horecagids