Roze hamburgers met blauwe saus bij Vegan Junkfood Bar in Eindhoven

Door Redactie Nationale Horecagids
3 min
Vorige week is er een nieuwe vestiging van de Vegan Junkfood Bar in het centrum van Eindhoven geopend. Inwoners van de stad kunnen genieten van roze hamburgers met lichtblauwe saus. Dit meldt De Restaurant Krant. 

In 2017 opende de fastfoodketen voor het eerst een vestiging in Amsterdam. Er was een sterk verlangen om een locatie te openen waar mensen die (af en toe) plantaardig eten samen kunnen genieten van vegan fastfood. De keten ging na de opening van hun eerste restaurant wereldwijd viral door social media. Al gauw kwamen er vier extra vestigingen bij in Nederland.

Roze en blauw eten

Dat de Vegan Junkfood Bar al snel viral ging, is mogelijk te danken aan hun opmerkelijke stijl. Naast de spraakmakende Amsterdamse vestiging waar bezoekers zich kunnen begeven in een 2D-wereld, is er op het menu een ruime keuze uit gekleurde VJFBites en cocktails.

Hoewel de gerechten er futuristisch uit kunnen zien met de roze hamburgerbroodjes en lichtblauwe sauzen, bestaat het assortiment met name uit bekende fastfood. Denk hierbij aan de ‘McKroket’, kapsalon en hamburgers. 

Door: Nationale Horecagids