Ja, ik wil! trekt meer dan 300.000 bezoekers

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
HILVERSUM - De romantische komedie Ja, ik wil! van regisseur Kees van Nieuwkerk blijft het goed doen in de Nederlandse bioscopen. De film heeft in vijf weken tijd meer dan 300.000 bezoekers getrokken. Dat heeft distributeur Entertainment One woensdag gemeld.

Ja, ik wil! van regisseur Kees van Nieuwkerk vertelt over dertiger Roos (Elise Schaap) die elke week weer naar een bruiloft van een vriend moet, maar zelf maar niet slaagt in de liefde. Gelukkig wil haar charmante stagiair Daan (Martijn Lakemeier) haar wel begeleiden naar alle ceremonies - tot ze als een blok valt voor de gladde arts Jacob (Thijs Römer).

Kees van Nieuwkerk maakte eerder Pak van m’n hart. De best bezochte film in de Nederlandse bioscopen is op dit moment trouwens de Bond-film Spectre, die in bijna 350 zalen draait. In de arthousetheaeters trekken vooral de Hongaarse Holocaust-film Son of Soul, de tragikomedie Youth van regisseur Paolo Sorrentino (La Grande Bellezza) en het Britse relatiedrama 45 Yours van regisseur Andrew Haigh volle zalen.

Ja, ik wil! draait nog steeds in 124 bioscopen.