Il Divo in mei naar Ziggo Dome

Door Redactie Nationale Horecagids
1 min
AMSTERDAM - De mannen van Il Divo treden woensdag 25 mei op in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert is onderdeel van de tournee Amor & Passion en staat in het teken van hun gelijknamige nieuwe album dat eind deze maand uitkomt. Mojo begint vrijdag met de kaartverkoop.

Het zevende studio-album van Il Divo komt op 27 november uit en bevat twaalf nummers. De liedjes op het album zijn veelal bekende hits zoals A Las Mujeres Que Yo Ame (To All the Girls I’ve Loved Before) van Julio Iglesias en Si Voy A Perderte (Don’t Wanna Lose You) van Gloria Estefan. De plaat bevat ook een Latijnse versie van Beethovens Ode To Joy en een van de klassieke tango Por Una Cabeza uit 1935 die is gebruikt in de films Schindlers List en Scent Of A Woman met Al Pacino.

De zangers Urs Buhler, Sebastien Izambard, Carlos Marin en David Miller van Il Divo werden in 2003 door Simon Cowell bij elkaar gebracht. Een jaar later verscheen hun debuutalbum. Sindsdien heeft het viertal wereldwijd ruim 30 miljoen albums verkocht.