Jan Douwe Kroeske gaat weer theaters in

Door Redactie Nationale Horecagids
1 min
HILVERSUM - Jan Douwe Kroeske gaat weer het theater in. De presentator van de 2 Meter Sessies brengt zijn muzikale concept op het podium. Kroeske vertelt het publiek over zijn ervaringen en speelt de mooiste fragmenten uit de muzikale sessies af. In november staan er drie shows gepland in theaters in Hengelo, Haaksbergen en Amersfoort.

Op 19 mei 1987 werd de allereerste 2 Meter Sessie opgenomen. Inmiddels zijn er ruim 1500 opnamen voor televisie en radio geweest. Op zijn eigen wijze neemt Kroeske het publiek binnenkort mee op een muzikale reis met verhalen over Tori Amos, INXS, James Taylor, Coldplay, Vic Chesnutt, Radiohead en Fink. Ook nieuwe opnames zullen de revue passeren.

Net als in de theatertours van 2009 (Selah Sue) en 2011 (Luka Bloom) neemt presentator Jan Douwe Kroeske een veelbelovende muzikale gast mee, namelijk singer-songwriter Michael Prins (De beste singer-songwriter van Nederland 2013). Niet alleen zal Michael liedjes spelen, ook zal hij vertellen over zijn favoriete 2 Meter Sessie.