Tweede Lowlandsdag breekt aan

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
BIDDINGHUIZEN - Na een rustig lesje yoga, een workshop flamenco of een maatschappelijk verantwoord uurtje met minister Edith Schippers en journalist Thomas Erdbrink begint zaterdag om 12:00 uur het muziekprogramma van de tweede Lowlandsdag. In de Bravo trapt José González af.

Ook onder anderen Jacco Gardner, Rico & Sticks, Rondé, Echosmith, Franz Ferdinand, Balthazar, De Jeugd van Tegenwoordig, Bastille, Diplo en Hot Chip betreden een van de vele podia op de tweede dag van het bekende driedaagse popfestival in Biddinghuizen. In de Alpha sluiten The Chemical Brothers de zaterdag af. Daarna kan nog tot in de vroege uurtjes worden gedanst in verschillende tenten op het terrein. Liefhebbers van theater kunnen tot ver na middernacht nog terecht bij onder meer de Comedytrain in theatertent Juliet, en filmfanaten halen hun hart op in de Echo waar de veelbesproken documentaire Amy wordt vertoond.

Het programma van de 23e editie van Lowlands duurt nog tot en met zondagnacht. Maandag om 12:00 uur moeten alle Lowlanders hun tentjes hebben ingepakt en huiswaarts keren.