5 Seconds of Summer in mei in Ziggo Dome

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
(Novum) - Popgroep 5 Seconds of Summer is in mei weer in Amsterdam te vinden. Het Australische viertal verzorgt op woensdag 20 mei een concert in de Ziggo Dome. Kaartjes voor die show zijn vanaf vrijdagochtend te koop, kondigde concertorganisator Mojo maandagochtend aan. 5 Seconds of Summer was anderhalve week geleden ook al in Amsterdam. Toen verzorgde de popgroep het voorprogramma van One Direction.

Het hoofdstedelijke concert van 5 Seconds of Summer maakt deel uit van een Europese tournee van de popgroep. De jongens kondigden die toer zaterdag al aan via Twitter. Toen waren exacte data en locaties nog niet bekend.

Naast Nederland doet 5 Seconds of Summer ook onder meer Belgiƫ, Frankrijk en Duitsland aan. Luke Hemmings, Calum Hood, Michael Clifford en Ashton Irwin sluiten hun grootste concertreeks tot nu toe af met twee concerten in de Londense Wembley Arena. In totaal speelt de popgroep volgend jaar voor meer dan 240 duizend Europese fans.

"Het is voor ons geweldig dat we jullie kunnen komen opzoeken", reageert de band op het bekendmaken van hun tourdata. "We gaan ons best doen de beste liveshow neer te zetten voor jullie. We kunnen niet wachten de nummers van ons album en nog veel meer voor jullie te spelen. Hopelijk hebben jullie er net zo veel zin in als wij."