Een onbetaalbare herinnering aan Dolfijnen

Door Redactie Nationale Horecagids
4 min
Dolfijnen zien van héél dichtbij (en ze misschien zelfs aanraken!), logeren tussen dolfijnen of samen met een Californische zeeleeuw op de foto? Voor zo’n unieke belevenis hoef je echt niet ver weg. In het Dolfinarium kan het gewoon!

Voor 'Dromen bij dolfijnen', 'In het water met dolfijnen' en de 'VIP ontmoeting dolfijnen of zeeleeuwen' staan de beschikbare data nu op de site. Reserveer snel jouw plekje voor één van deze programma's!

In het water met dolfijnen
Is het je grote wens om een dolfijn van dichtbij te ontmoeten? Dan is dit je kans. Het Dolfinarium organiseert het programma ‘In het water met de dolfijnen’. Je gaat op visite in het buitengebied van de dolfijnen: de Odiezee. Hier ontmoet je deze wonderlijke dieren van de onderwaterwereld. Gedurende het programma heb je een wetsuit aan om zo dichter bij de dieren in het water te kunnen. Je maakt contact met de dolfijnen. Je kijkt mee tijdens het voeren en spelen. En heel misschien krijg je zelfs de kans om een dolfijn aan te raken… Je beleeft het in het Dolfinarium.

Dromen bij dolfijnen
Met je slaapzak lig je ‘onder water’. Voordat je in slaap valt kijk je nog een keer naar de rondzwemmende dolfijnen. En dan droom je weg… Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar organiseren wij het programma Dromen bij Dolfijnen. Dit avontuur begint als het park dicht gaat en duurt tot de volgende dag als de poorten weer opengaan.

Tijdens het programma boordevol activiteiten ontdek je alles over de dieren. Je komt op plaatsen waar je anders niet mag komen. Je doet dingen die normaal gesproken alleen de trainers doen. En ’s avonds logeer je bij de dolfijnen: onderwater! Gelukkig kunnen dolfijnen niet snurken!

VIP ontmoeting
In het Dolfinarium komen dromen uit. Heb je altijd al je favoriete dier van het Dolfinarium van dichtbij willen ontmoeten? Dat kan nu! Maak tijdens een VIP ontmoeting kennis met de tuimelaardolfijn of de Californische zeeleeuw. Ga op de foto, kijk mee met een training en vraag alles wat je altijd al wilde weten. Dit is een ontmoeting die je nooit meer zult vergeten.

© Nationale Horecagids