Beyoncé geeft extra concert in Amsterdam

Door Redactie Nationale Horecagids
1 min
(Novum) - Beyoncé geeft volgend jaar een extra concert in Amsterdam. De show die de zangeres op dinsdag 18 maart geeft, was dinsdagochtend binnen een kwartier uitverkocht. Beyoncé staat ook op woensdag 19 maart in de Ziggo Dome. Dat maakten concertorganisatoren Mojo en Greenhouse Talent bekend.

De kaartverkoop voor het extra concert is dinsdagochtend direct van start gegaan. Ook voor die show is volgens Mojo 'heel veel interesse'. De concertorganisator roept belangstellenden op snel te zijn, maar de wachttijd bij verkoopsite ticketmaster.nl kan oplopen tot een uur. Beyoncé stond in april ook al twee keer in de Ziggo Dome. Beide shows waren in een halfuur uitverkocht.

Donderdagnacht bracht Beyoncé tot ieders verrassing een nieuw album uit. Zonder enige aankondiging verscheen de plaat Beyoncé op iTunes. Binnen drie dagen werd het album al ruim achthonderdduizend keer gedownload, waarmee het wereldwijd het snelst verkopende album in de iTunes Store ooit is. In 104 van de 119 landen waarin de Store bereikbaar is, voert Beyoncé de verkooplijst aan.