Nieuw cursusjaar Werken met Wijn

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min

DEN HAAG - Het Wijninstituut start vanaf 29 februari 2012 met een nieuw cursusjaar "Werken met Wijn" op de Hogere Hotelschool in Den Haag.

Het docententeam werd aangevuld met Gert Crum (mousserend wereldwijd), schrijver van meer dan 20 wijnboeken waaronder veel over Champagne en Lars Daniels (Rhône druivenrassen wereldwijd), een van de drie Nederlanders met de hoogste graad Magister Vini (MV).

Werken met Wijn is bedoeld voor wijnvakmensen, werkzaam in de wijnhandel of horeca en serieuze wijnliefhebbers, die zich na het Wijnbrevet (SWEN-2) verder willen ontwikkelen. De opleiding kan een einddoel zijn, maar ook een brug vormen naar de opleiding voor Vinoloog.

Werken met Wijn bestaat uit dertien bijeenkomsten (inclusief een examen, en wijn-spijsavond op locatie).

Klik hier voor meer informatie.

© Nationale Horecagids