HorecaPayroll.nl breekt de payrollmarkt open

Door Redactie Nationale Horecagids
3 min
Vanaf nu kunnen horeca ondernemers veel geld besparen op hun salariskosten voor oproepkrachten. HorecaPayroll.nl is een volautomatische payrollwebsite waarmee de horeca ondernemer zelf geheel geautomatiseerd arbeidscontracten kan aanmaken en gewerkte uren kan verwerken. Doordat de horeca ondernemer alles zelfstandig via het web doet, heeft hij volledige controle en bespaart hij veel kosten.

Kleine banenregeling
Payrollbedrijven hebben de afgelopen jaren fiscale voordelen, zoals de kleine banenregeling en verlaging van sociale premies, in hun eigen zak gestoken. Hierdoor zijn de marges flink opgelopen en konden de dure kantoren en sponsorcontracten worden gefinancierd. HorecaPayroll geeft dit voordeel direct door aan de klant.

Efficiente bedrijfsvoering
HorecaPayroll is volledig online. Er wordt geen geld besteed aan dure marketing of kantoren. Wel hebben klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week volledig inzicht in hun eigen personeelsadministratie. Ook heel handig voor horeca ondernemers is het dat HorecaPayroll middels een App toegankelijk is via de iPhone of PDA.

Besparing op personeelskosten
Met HorecaPayroll bespaart de horeca ondernemer zo'n 10 tot maar liefst 25 procent op de salariskosten van oproepkrachten. Daarbij werkt hij met HorecaPayroll gemakkelijker, sneller en houdt hij de volledig controle.