Eerste Europese vestiging "The Sopranos PianoBar" in Amsterdam

Door Redactie Nationale Horecagids
5 min
Tussen de Amstel en het Rembrandtplein heeft begin april de eerste Europese 'The Sopranos' PianoBar haar deuren geopend. Na 15 jaar succes op verschillende eilanden in de Caribbean, vormt Amsterdam de poort naar Europa voor ondernemer Alex Hoekstra en partners. The Sopranos PianoBar is meer dan een pianobar. De locatie vormt een ware 'lifestyle experience' in uitgaan. Gericht op een internationaal en verwend uitgaanspubliek en ware muziekliefhebbers. 's Werelds beste piano entertainers zorgen voor een stemmige sfeer, 7 dagen per week.

Een centraal podium, verschillende bars en comfortabele corners herbergen tot 150 gasten. Gastvrije faciliteiten zoals een smokelounge, privacy area 'Frank's place' en privé-lockers zorgen een ongekend gastvrij niveau in dit segment.
The Sopranos Pianobar programmeert op tweewekelijkse basis haar entertainment. Tot 15 april Hennry Haid, vanaf 16 april Jason Libs en mei start met Jeffrey Abbott. Avond aan avond wordt een breed repertoire gebracht van Amerikaanse evergreens tot hedendaagse hits en van singer-songwriter tot rock. Aangepast op het verloop van de avond en de verzoeken van gasten.

The Sopranos PianoBar staat voor pure gezelligheid en topentertainment in een luxe en volwassen sfeer. Een uitgebreid assortiment, waaronder exclusieve champagnes, cocktails, bottle service en longfiller sigaren onderschrijft dit. Het management team en de servicegerichte crew kent haar achtergrond in de hotel- en restaurantwereld. Een hostess waarborgt sfeer door gastvrij ontvangst en ziet toe op het deurbeleid en gastenlijst.
Voor het interieur tekende Eye candy interiors (o.a. Club Air). Vaste leveranciers zijn Moët&Chandon, CAO cigars en Heineken. Het aanwezige VOID geluidssysteem behoort tot de beste in de wereld en is een genot voor het oor. Kortom, liefhebbers van de allerbeste kwaliteit zullen The Sopranos PianoBar weten te waarderen op elk gebied.

Openingstijden zondag tot en met donderdag van 17.00 tot 03.00 uur, vrijdag en zaterdag van 17.00 tot 04.00 uur. Minimum leeftijd bedraagt 25 jaar en de entree EUR 10 inclusief een glas champagne in de openingsmaand.