Bevrijdingsfestival Groningen sluit terrein: 'achter de wolken schijnt de zon'

Door Redactie Nationale Horecagids
1 min
Het bevrijdingsfestival in Groningen is stilgelegd wegens dreigend onweer. De organisatie heeft het programma stilgelegd en bezoekers gevraagd het terrein te verlaten. Dit om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen. Volgens de organisatie is de verwachting voor vanavond beter en hopen ze na de bui het programma weer te kunnen hervatten. Het bevrijdingsfestival in Zwolle is ook stilgelegd om deze reden. 

Even na de aanvang van het evenement heeft de organisatie een moeilijke knoop door moeten hakken. De onweersbui trekt naar verwachting recht over het terrein van de bevrijdingsfestivals in Zwolle en Groningen. Om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen is daarom besloten het programma stil te leggen, en bezoekers te verzoeken van het terrein te gaan. Er worden geen nieuwe bezoekers toegelaten op het festivalterrein.

De organisatie hoopt dat het vanavond beter weer wordt en dat het programma dan hervat kan worden. "Achter de wolken schijnt de zon", aldus de organisatie van bevrijdingsfestival Groningen. 

Door: Nationale Horecagids