Woensdrechtse horeca organiseert eerste editie van de Biertstoet

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Om de horeca een steuntje in de rug te geven, heeft Erik van Tilburg uit Woensdrecht een evenement bedacht voor de ondernemers. Op zondag 7 mei staan de horecazaken in Woensdrecht in het teken van de Bierstoet. Gasten kunnen tijdens de Bierstoet bij de horeca in Woensdrecht langskomen voor een hapje en een drankje. Dat meldt internetbode.

Erik dacht na over een evenement waarbij alle horeca in het dorp betrokken werd. De ondernemers in de horecazaken zagen dit zitten en hebben volmondig ja gezegd. Zo gingen de uitbaters om de tafel zitten en kwamen op de naam voor het evenement: de Bierstoet. Mensen die graag mee willen doen kunnen nu een toegangsbewijs kopen. Deze kost vijftig euro en is te koop bij de deelnemende zaken Non Plus Ultra, Steffie’s, ’t Hoefijzer en het Blickvelt. Met een toegangsbewijs kunnen bezoekers zes (speciaal)biertjes en drie hapjes krijgen. Daarnaast is er een welkomstdrankje en krijgen de bezoekers een presentje.

De Bierstoet

Op 7 mei kunnen mensen tussen 13.00 en 14.00 hun bewijs verzilveren bij het Blickvelt. In ruil daarvoor krijgen zij een consumptiebewijs. Op de kaart is te zien welke bieren waar gedronken kunnen worden en welke gerechten er gegeten kunnen worden. Dit kan tot 18:00 uur. Inschrijven kan tot en met 30 april.

Door: Nationale Horecagids