Lipton organiseert tweede editie van ‘Het Lipton Terras 2023’

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Het is de tweede keer dat Lipton een wedstrijd organiseert voor het beste terras dat Lipton schenkt. Tijdens de wedstrijd ‘Het Lipton Terras 2023’ kunnen horecaondernemers die Lipton op het terras serveren geldprijzen winnen. De prijzenpot komt neer op 150.000 euro. Bezoekers kunnen hun stem uitbrengen tot 31 augustus, meldt Out of Home Shops.

De horecaondernemers kunnen winnen door het meeste aantal stemmen te krijgen. De ondernemer met de meeste stemmen wint de landelijke hoofdprijs. De nummers twee en drie krijgen respectievelijk 30.000 en 15.000 euro. De winnaars worden uiterlijk 18 september bekendgemaakt. Daarnaast kan er elke maand een prijs van 10.000 euro gewonnen worden door het terras dat in die maand de meeste unieke stemmen heeft gekregen.

Positieve bijdrage

Lipton wil een positieve bijdrage leveren aan horecaondernemers om hun business te ondersteunen. Dat geeft de Director out of home van Unilever, Mark Hanemaaijer, aan. Hij voegt daaraan toe dat terrassen een belangrijke drijver zijn voor horeca. Met deze wedstrijd krijgen de ondernemers een duwtje in de rug. Daarnaast is het volgens Hanemaaijer voor de terrasbezoekers ook ‘een feestje om nieuwe terrassen te ontdekken en hun favoriete terras te steunen’.

Door: Nationale Horecagids