Meer ruimte voor horeca op Recreatie Vakbeurs 2023

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Het horecadeel op de Recreatie Vakbeurs van 2022 viel duidelijk in de smaak. Het was de eerste keer dat de horeca op de beurs was vertegenwoordigd. De organisatie heeft nu aangekondigd de ruimte voor hotel, restaurant en café te vergroten. Dit meldt Foodclicks. 

Vorig jaar werd horeca voor het eerst toegevoegd aan de Recreatiebeurs omdat veel eigenaren en directeuren van campings en recreatieparken de laatste jaren meer hebben ingezet op hun horecafaciliteiten en hier ook meer ambities mee hebben dan voorheen. In een enquête hebben bezoekers bij organisator Easyfairs aangegeven de uitbreiding te waarderen, en daarom wordt er volgend jaar meer ruimte voor horeca ingericht. 

Deze ruimte zal bestaan uit een extra hal boven hal 1 en 2. Deelnemers van vorig jaar als Boerderijs, Donna Italia, Il-limone, Techno Horeca, Lokketaria en Hertbier hebben al aangegeven weer van de partij te zijn. 

Niet onbelangrijk om te vermelden is dat Easyfairs ook bezig is met een specifieke Horeca Vakbeurs. Deze vindt plaats op 29, 30 en 31 januari 2024. De beurs is gericht op het midden en hoge segment binnen de horecabranche.

Door: Nationale Horecagids