Restaurantketen De Beren start Valentijnscampagne ‘Proef de Spanning’

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
De Beren gaat beginnen met een Valentijnscampange. Deze heet ‘Proef de Spanning’. De Beren heeft in de gaten dat Valentijnsdag een populaire dag is voor een aanzoek. Nu wil de restaurantketen deze koppels daarbij een handje helpen. Ze starten een actie waarmee koppels een geheel verzorgd huwelijksaanzoek met alles erop en eraan kunnen winnen. Dit meldt Foodclicks. 

Elaine van der Graaff, Content Creative & Social Media specialist van De Beren, geeft aan dat veel koppels hun eerste date in een restaurant hebben. Ze zegt dat zij vaak verhalen horen van gasten waarvan de liefde is gaan bloeien in één van de De Beren-restaurants. “Met deze campagne willen we graag iedereen die klaar is voor de volgende stap een podium geven.” Zij verzorgen alles dat bij het aanzoek hoort. Volgens haar hoeft de winnaar ‘zich alleen zorgen over moet maken is dat er ‘ja’ wordt gezegd’.

Geheel verzorgd aanzoek

Als je je wilt aanmelden voor dit geheel verzorgde huwelijksaanzoek kan zich aanmelden via de site van De Beren. De winnaar wint een diner voor twee personen met een fles champagne in één van de vestigingen van De Beren.

Door: Nationale Horecagids