Zuivelhoeve voor de tweede keer overall-winnaar Foodservice Awards tijdens Horecava

Door Redactie Nationale Horecagids
3 min
Op de tweede dag van de Horecava wordt traditiegetrouw de overall-winnaar van de Foodservice Awards bekendgemaakt. Tijdens de vijfde editie van de awards is de Zuivelhoeve voor de tweede keer op rij verkozen tot winnaar van de wedstrijd. Naast de Zuivelhoeve namen ook Anne & Max, Eazie en AH to Go prijzen mee naar huis. Dit meldt Foodclicks.

De coronamaatregelen hebben niet alleen effect gehad op de Horecava, die dit jaar na twee jaren weer te bezoeken is in de Amsterdamse RAI. Ook de Foodservice Awards heeft twee jaar geleden online plaatsgevonden. In maart van vorig jaar zijn de prijzen uitgereikt in het restaurant van Pierre Wind. Dit jaar kon Pierre de prijs weer op de Horecava uitreiken. Dat deed hij samen met Q&A, Salesforce en Ayden.

De winnaars van de Foodservice Awards worden door het publiek verkozen. Dit jaar hebben meer dan 31.000 consumenten hun stem uitgebracht. De verkozen winnaar, voor de tweede keer op rij, is de Zuivelhoeve. De tweede en derde plek gingen naar ’t Stoepje en Kwalitaria.

Deelcategorieën Foodservice Awards

Naast de overall-winnaar zijn er ook winnaars in de deelcategorieën. Zo is Van der Valk verkozen tot winnaar van de categorie Hotel & Vakantieparken. In de categorie Klassieke horeca kwam Anne & Max naar voren als winnaar. De prijs voor beste snackbar ging dit jaar naar de Kwalitaria. Eazie ging er vandoor met de prijs voor beste Warme Maaltijdbezorging.

Door: Nationale Horecagids