Voor de horeca is het helaas het einde van het festivalseizoen

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Het dancefestival Mysteryland, dat van vrijdag tot en met zondag plaatsvindt op het Floriadeterrein in Haarlemmermeer, is tot nu toe goed verlopen volgens organisator ID&T. "Wij blikken terug op twee mega succesvolle dagen en kijken nog uit naar een spectaculaire closing met Armin van Buuren vanavond", laat managing director Milan Raven zondagavond rond 17.00 uur weten.

Aan het einde van deze dag wordt "een ongekende festivalzomer" bij Mysteryland afgesloten, zegt Raven. "Vanavond kijken we met 2800 kilo vuurwerk terug op een festivalseizoen zoals wij deze twee jaar lang enorm gemist hebben. Onze dank gaat uit naar iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt en we kunnen nu al niet wachten om het volgend jaar, weer over te mogen doen".

Slotoptreden

Dit weekend traden onder anderen Oliver Heldens, Carl Cox en Ronnie Flex & The Fam op. Armin van Buuren noemde zijn slotoptreden eerder "best wel weer spannend" tegenover het ANP. Zijn show wordt voor de dj de eerste festivalset in eigen land sinds het uitbreken van de coronapandemie. "Bij voetbal zijn thuiswedstrijden altijd makkelijker dan uitwedstrijden, maar als dj is het precies andersom".

Door: ANP