Aankomend weekend Dorpsfeest Markelo, deze lokale horeca is geopend

Door Redactie Nationale Horecagids
3 min
Aankomend weekend is het Dorpsfeest Markelo. Feestvierders kunnen niet alleen op het feestterein terecht, maar ook bij de lokale horeca. Daar kunnen zij genieten van een hapje en een drankje. Bij deze zaken kun je als feestvierder terecht. Dit meldt Maarkels Nieuws.

't Wapen van Markelo

Tijdens de optocht op zondagmiddag kun je terecht bij de twee tapwagens bij de zaak. In de pauze en na de optocht zorgt een DJ voor muziek.

Op het plein voor Het Beaufort wordt er een tent geplaatst. Hier wordt ook eten verkocht. Ook is het mogelijk om als feestvierder daar te wachten tot er een plek vrij is op het terras van 'T Wapen van Markelo.

Zalencentrum De Haverkamp

Tijdens het feestweekend is het restaurant en het terras geoepend. Op zaterdag van 11:00 tot 21:00 uur en op zondag van 11:00 tot 20:00 uur. Aan de kant van de straat wordt er tijdens de optocht een speciaal terras ingericht.

Grandcafé De Kroon

Het terras en het restaurant van Grandcafé De Kroon is tijdens het feestweekend ook geopend. Op vrijdag van 16:00 tot 21:00 uur. Op zaterdag gaat de zaak open om 11:00 uur en sluit het om 21:00 uur. Feestvierders die op zondag terecht willen, kunnen ook om 11:00 uur de zaak binnen stappen. Het café sluit echter wel eerder die dag, namelijk om 20:00 uur.

Door: Nationale Horecagids / Eline Boer