Exclusieve gratis feesten voor personeel in horeca- en retailpersoneel

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Horecapersoneel kan naar de exclusieve ‘Sunday Horeca Bash’. Dit is een stapavond speciaal voor personeel dat werkzaam is in de branche. De initiatiefnemers hebben het concept bedacht als beloning. Dit meldt Den Haag FM.

Het personeel in de horecabranche moet vaak in de weekenden werken. Hierdoor kunnen zij niet uitgaan als het gros van de bevolking dit doet. Om het personeel ook naar een feestje te kunnen laten gaan, is ‘Sunday Horeca Bash’ bedacht.

Horeca en retail

De initiatiefnemers zijn Rutger van Kampen en Sebastiaan de Graaf. Van Kampen is dj en De Graaf is barman. Zij geven aan dat iedereen erg enthousiast is, omdat zij de behoefte hebben om ook iets leuks te doen. Dit geldt overigens ook voor medewerkers in de retailbranche. Veelal zijn de zaken in de horeca en retail gesloten op maandag, waardoor een stapavond op zondag mogelijk is.

Gratis feesten

Het eerste feestje was gisteren in Club Rootz. Eerst zullen de feestjes om de week gratis worden georganiseerd om te zien of het in de smaak valt. Het begint rond middernacht, zodat het personeel dat op zondagavond nog aan het werk is ook heen kan.

Door: Nationale Horecagids / Eline Boer