De inschrijving voor Jong Limburgs horeca talent 2022 is vanaf nu geopend

Door Redactie Nationale Horecagids
3 min
Horecamedewerkers die werkzaam zijn in het middensegment en de top van de gastronomische bedrijven in Limburg kunnen zich vanaf nu inschrijven voor ‘Jong Limburgs horeca talent 2022’. Dit meldt Chapeau Magazine.

Veel jonge chefs, patrons, sommeliers en ander aanstormend talent in de sector in Limburg hebben al een oproep ontvangen per brief, maar ook degenen die niets met de post hebben gekregen en wel aan de voorwaarden voldoen, kunnen zich inschrijven.

Jong Limburgs horeca talent 2022

‘Jong Limburgs horeca talent 2022’ is een wedstrijd die gemaakt is om jonge talenten in de Limburgse gastronomie een podium te bieden. Daarnaast is het de bedoeling om het werken in de sector aantrekkelijker te maken. De horeca kampt immers nog altijd met zware personeelstekorten.

Prijsuitreiking

Er worden drie prijzen uitgereikt op maandagavond 10 oktober in MECC Maastricht. Dit wordt in samenwerking met Hanos en BBB/Folie Culinaire gedaan. Voor twee van de prijzen staat de inschrijving ervoor open, namelijk voor ‘Jong Limburgse Horeca talent bediening’ en ‘Jong Limburgse horeca talent keuken’.

Aanmelden voor de wedstrijd

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven door een motivatiebrief en cv te sturen naar Xavier Cortenraedt (xavier.cortenraedt@chapeaumagazine.com). Uit de binnengekomen aanmeldingen worden maximaal acht kandidaten geselecteerd per categorie door een vakjury. Zij zullen deelnemen aan de halve finale op 27 september bij Hanos in Heerlen. De beste drie van iedere categorie gaan door naar de finale.

Door: Nationale Horecagids / Eline Boer