Bouchon d'en Face uitgeroepen tot het fijnste Franse restaurant van Nederland

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Afgelopen maandag is het Maastrichtse restaurant Bouchon d’en Face uitgeroepen tot het fijnste Franse restaurant in Nederland. Dit werd bekendgemaakt tijdens een bijeenkomst in het Hilton Hotel in Amsterdam. Dit meldt Chapeau Magazine.

De lezers van Leven in Frankrijk, het glossy magazine voor liefhebbers van Frankrijk, heeft het restaurant bekroond. De prijs werd uitgereikt door Luis Vassy, de Franse ambassadeur. De juryprijs is gegaan naar Auberge Jean & Marie in Amsterdam.

Tiende editie

Dit jaar werd de wedstrijd voor de tiende keer gehouden. Eigenlijk was het de bedoeling dat de uitslag op 28 maart bekend werd gemaakt, maar de bijeenkomst werd verschoven naar afgelopen maandag.

Nominatie

Bouchon d’en Face is voor de tweede keer in zijn negenjarig bestaan genomineerd voor de titel ‘Het Fijnste Franse Restaurant van Nederland’. Tot een daadwerkelijke toekenning is het overigens nooit gekomen. Wel hebben de lezers en de vakjury van het Frankrijkmagazine het restaurant al in 2017 uitgeroepen tot het ‘Fijnste Franse restaurant beneden de rivieren’.

Door: Nationale Horecagids / Eline Boer