Feyenoorders opgelet: bij deze cafés kun je nog wél naar de wedstrijd kijken

Door Redactie Nationale Horecagids
4 min
Nog zoekende naar een café om naar de finale van Feyenoord tegen AS Roma te kijken? Dan moet je er snel bij zijn. De Arminiuskerk is al uitverkocht, net als De Kuip en het Stadhuisplein. Dit zijn de horecazaken waar nog wel plek is. Dit meldt Rijnmond.

Proeflokaal Reijngoud in Rotterdam-Centrum

Wedstrijden van Feyenoord worden hier altijd bekeken op een groot scherm. Morgen blijft dit niet bij één scherm, maar er worden maar liefst vijf schermen geplaatst en vier bars opgetuigd. Een ticket kopen is niet nodig, maar vol is vol.

Café Stalles in Rotterdam-Centrum

Het café is bekend om de grote keus aan speciaalbieren en whiskeys. Er worden in de horecazaak zes grote schermen geplaatst. Ook is er liters speciaalbier ingeslagen. Reserveren of een kaartje kopen hoeft hier ook niet, maar hier geldt ook: vol is vol.

Café Boudewijn in Rotterdam-Centrum

Aan de Nieuwe Binnenweg zit Café Boudewijn, waar ook geen tickets nodig zijn. Er worden bij het pand drie buitenschermen opgehangen en binnen kunnen bezoekers op vijf schermen naar de wedstrijd kijken. Er is een buitenbar aanwezig voor de dorstige bezoekers die buiten naar het duel gaan kijken.

Café Aan Zet in Rotterdam-Delfshaven

In het historische gedeelte van Delfshaven kunnen bezoekers ook naar het duel kijken. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Ook hier is geen ticketverkoop. Er worden vijf beeldschermen geplaatst, namelijk drie buiten en twee binnen.

Café ‘t Haantje in Rotterdam-Lombardijen

Het is een van de bekendste Feyenoordcafé’s. De legendarische Feyenoord-trainer Ernst Happel, onder wiens leiding de Rotterdammers de Europa Cup I in 1970 wonnen, kwam hier regelmatig. Het was zijn stamkroeg. In het café worden drie schermen opgehangen, waarvan het grootste scherm buiten zal hangen. Gasten kunnen om 15:00 al hier naar binnen.

Door: Nationale Horecagids / Eline Boer