SVO opent nieuwe locatie in Eindhoven en heeft morgen een open dag

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Slagers Vak Opleiding (SVO) opent vandaag de nieuwe hoofdlocatie in hartje Eindhoven. Voorheen zat er een winkel op de locatie, maar nu moet de plek dienen als een leslocatie voor toekomstige vakmensen. Dit meldt het Eindhovens Dagblad.

SVO leidt niet alleen slagers op, maar ook specialisten voor restaurants, cafetaria’s, supermarkten, groentespeciaalzaken, industriële voedingsbedrijven, foodserviceketens en visspeciaalzaken. Leerlingen van verschillende mbo-niveaus kunnen instromen. De opleidingen worden zowel voltijd als deeltijd aangeboden. De vakken worden gegeven met vakdocenten uit het bedrijfsleven.

Op de nieuwe locatie zijn er zes leslokalen, een professionele keuken en twee praktijklokalen. Leerlingen zullen op de eerste verdieping van het kantoorgebouw Hooghuis onderwijs krijgen over voeding.

Geïnteresseerde aankomende studenten kunnen morgen tussen 16:00 en 20:00 uur kijken bij de open dag.

Door: Nationale Horecagids